احتراما بر اساس شيوه‌نامه جامع تحصيلی و تقويم آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد، آخرين مهلت حذف ترم و حذف تك‌ درس نيمسال اول 1403-1402، پايان روز چهارشنبه مورخ 1402/10/13 می باشد.

در خصوص حذف ترم، دانشجو در صورت داشتن شرايط (كارشناسی و دكتری تا سقف دو نيمسال، كارشناسی ارشد تا سقف يك نيمسال)، می تواند درخواست خود را ثبت نموده و پس از تاييد دانشكده اقدام خواهد شد. همچنين در خصوص حذف تك‌درس، دانشجو می تواند برای صرفا يك درس نظری درخواست داده و در صورت موافقت استاد درس و تأييد گروه، به شرط آن‌كه تعداد واحد‌های باقی مانده نيمسال، كمتر از كف مقرر دوره تحصيلی مربوطه نشود، اقدام خواهد شد.

با توجه به لزوم پايبندی به شيوه‌نامه جامع تحصيلی و رعايت عدالت در پياده‌سازی يكسان قوانين بين كليه دانشجويان دانشگاه، به درخواست‌هايی كه تاريخ اقدام اوليه آنها توسط دانشجويان، 14 دی ماه يا بعد از آن باشد، ترتيب اثر داده نخواهد شد و دانشجويان عزيز موظف به شركت در امتحانات خواهند بود.