موارد مورد نياز براي ارسال مدارک به دانشگاه ها و مراکز خارج از کشور

مدارک زير را  به آدرس ايميل          ارسال نماييد.

• اسکن اصل دانشنامه فارسي و کلیه صفحات ترجمه انگليسي (ترجمه شده توسط دارالترجمه هاي رسمي با مهر دادگستري و قوه قضاييه)
  • اسکن اصل ريزنمرات فارسي و کلی صفحات ترجمه انگليسي (ترجمه شده توسط دارالترجمه هاي رسمي با مهر دادگستري و قوه قضاييه)
  • نام و نام خانوادگي به صورت کامل فارسي و انگليسي (مطابق گذرنامه) در متن ايميل
  • شماره دانشجويي دانشگاه فردوسي و دانشگاه مقصد در متن ايميل (توجه داشته باشید که ارسال ایمیل رسمی فقط یک بار به دانشگاهی که پذیرش قطعی و نهایی تایید شده است امکان پذیر است. لذا ذکر شماره دانشجویی دانشگاه مقصد الزامی است)
  • ذکر آدرس ايميل دانشگاه مورد درخواست در متن ايميل
  • شماره تماس.
  • نکات قابل توجه:
  • کليه مدارک بايد در يک فايل PDF به نام انگليسي دانشجو مطابق با گذرنامه تنظیم و ارسال گردد.
  • فقط مدارک صادر شده توسط دانشگاه فردوسی مشهد قابل ارسال می باشد. لذا از گذاشتن هرگونه فرم دیگری شامل مدارک شناسایی و فرم های متفرقه جدا خودداری فرمایید. در غیر این صورت مدارک شما ارسال نخواهد شد.
  • ارسال مدارک فقط به دانشگاه های خارج از کشور و سازمان WESمیسر می باشد.
  • در صورتيکه مدارک به سازمان WES ارسال ميگردد، ذکر کد تاييديه (WES REFERENCE NUMBER) در متن ايميل الزامي است.
  • حجم فايل ارسالي نبايد از 10 مگابايت بيشتر باشد.
  • تنها از طریق یک ایمیل با کارشناس مربوطه در ارتباط باشید و از ارسال ایمیل های جداگانه خودداری فرمایید. کلیه درخواست های شما باید به صورت reply صورت گیرد.
  • لازم به ذکر مي باشد فرايند ارسال مدارک فقط از طريق ايميل   قابل پيگيري و پاسخگویی مي باشد. حداقل یک ماه زمان پاسخگویی در نظر گرفته شود و از تماس تلفني با دانشگاه خودداري فرماييد.

مدارک ارسالي خارج از چهارچوب ذکر شده قابل بررسي و ارسال نمي باشد.