اطلاعیه نرخ تبدیل یورو به ریال در سال تحصیلی 98-97

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان خارجی ورودی سال های 1392 الی 1396 می رساند نرخ هر یورو برای سال تحصیلی 98-97 مبلغ 48/800 ریال می باشد .ضمناً دانشجویان ورودی سال 1392 به قبل هر یورو را با توجه به 40% تخفیف مبلغ 29/200 ریال پرداخت خواهند نمود. شایان ذکر است جدول شهریه دانشجویان خارجی ورودی سال 1397 بر اساس ریال محاسبه خواهد شد.

اطلاعیه شهریه دانشجویان ورودی سال تحصیلی 97

بدین وسیله شهریه دانشجویان ورودی سال تحصیلی 98-97 در مقاطع و گروه های مختلف برای دانشجویان دوره های نوبت دوم، مجازی و پردیس بین الملل بر اساس فایل پیوست اعلام می گردد.لازم به تذکر است که شهریه دانشجویان مقطع دکتری(Ph.D) که از دروس سبدی انتخاب واحد نمایند بر اساس مقطع دکتری دریافت خواهد گردید.

اطلاعيه شهريه نيمسال اول 98-97

icon-9دریافت فایل

اطلاعیه شهريه نيمسال سوم سال تحصيلي 96-97 (تابستان 97)

اطلاعیه پرداخت شهریه دانشجویان منصرف از تحصیل

به اطلاع کلیه دانشجویان نوبت دوم، دوره های آموزش های الکترونیکی و پردیس بین الملل می رساند بر اساس قوانین دانشگاه، مهلت انصراف از تحصیل برای نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 تا تاریخ 96/11/13 می باشد و دانشجویان منصرف از تحصیل از تاریخ 96/11/14 مشمول پرداخت شهریه ثابت می باشند.همچنین دانشجویانی که اقدام به انتخاب واحد نموده اند چنانچه تا قبل از پایان مهلت حذف و اضافه (96/11/25) اقدام به ثبت درخواست انصراف خود ننمایند می بایست علاوه بر شهریه ثابت، شهریه واحدهای درسی را نیز پرداخت نمایند.دانشجویان عزیز توجه نمایند که عدم مراجعه در ابتدای نیمسال تحصیلی به منزله انصراف از تحصیل محسوب نمی گردد و در صورت عدم ثبت درخواست انصراف،مشمول پرداخت شهریه ثابت یک نیمسال تحصیلی خواهند شد.این اطلاعیه به منزله ابلاغ این دستور العمل به دانشجویان می باشد.

معاونت آموزشی دانشگاه

شهریه نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96

icon-9دریافت فایل

اطلاعيه هاي مربوط به هزينه هاي تحصيلي دانشجويان ورودي سال 97-1396 دوره نوبت دوم دانشگاه فردوسي مشهد در مقاطع مختلف تحصيلي

icon-14شهریه متغیر دروس مقطع دکتری بر مبنای مقطع تحصیلی دریافت می شود و به کد درس وابستگی ندارد.

جدول میزان شهریه نیمسال اول سال تحصیلی 97-96