قابل توجه پذیرفته  شدگان محترم دوره   کارشناسی رشته علوم ورزشی  دانشگاه فردوسی مشهد در نیمسال  دوم سال تحصیلی 98-97

با توجه به اطلاعيــه‌ مورخ 97/10/16 سازمان ‌سنجش ‌آموزش ‌كشور "درباره زمان اعلام اسامـي‌ پذيرفته‌‌شدگان‌ نهايي رشته‌‌هاي‌ مختلف‌ تحصيلـي نيمه‌‌متمركز دانشگاه ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالي و ... در آزمون‌ سراسري‌ سال‌ 1397" و اطلاعیه های بعدی آن سازمان؛  به اطلاع می رساند نحوه و زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی رشته علوم ورزشی این دانشگاه، در اطلاعیه های بعدی که از طریق همین وبگاه منتشر می شود اعلام خواهد شد، بنابراین از مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با مدیریت آموزشی دانشگاه خودداری نموده و منتظر اطلاعیه های بعدی (بدون توجه به تاریخ های اعلام شده برای ثبت نام در وبگاه سازمان سنجش آموزش کشور) باشید.

مدیریت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد