قابل توجه دانشجویان مهمان دانشگاه فردوسی مشهد

به اطلاع كليه دانشجويان مهمان دانشگاه فردوسي مشهد كه در زمان نقل و انتقالات (مهرماه سال 1394) مبلغ 500.000 ريال جهت بررسي درخواست مهمان خود به حساب دانشگاه واريز نموده اند مي رساند جهت دريافت مبلغ مذكور از ساعت 8 لغايت 12 روزهاي اداري به سركار خانم لقايي در مديريت آموزشي دانشگاه مراجعه فرمايند.

قابل توجه دانشجویان متقاضی میهمان، تمدید میهمانی وانتقال به دانشگاه فردوسی

icon-9دریافت فایل

عدم پذيرش دانشجوي میهمان براي نيمسال دوم 95-94 در دانشگاه فردوسي

با سلام و درود،

به استحضار مي‌رساند مطابق آيين نامه ميهماني و انتقال وزارت علوم تحقيقات و فناوري، پذيرش دانشجو به صورت مهمان يا انتقال فقط يك بار در سال و از طريق سامانه خدمات آموزشي وزارت عتف امكان پذير مي‌باشد. لذا دانشگاه فردوسي مشهد باتوجه به كثرت متقاضيان ميهماني و انتقال و محدوديت ظرفيت و امكانات از پذيرش هرگونه درخواست ميهماني و انتقال در نيم‌سال دوم سال تحصيلي 94-95 معذور مي‌باشد و به تقاضاهايي كه خارج از چهارچوب اشاره شده به صورت پستي يا حضوري ارسال يا ارائه شود پاسخي نخواهد داد.

قابل توجه دانشجویان متقاضی تمدید مهمانی دوره کارشناسی و دکتری حرفه ای در دانشگاه فردوسی

icon-9دریافت فایل

درخواست میهمان و انتقال از دانشگاه فردوسی مشهد به سایر دانشگاه ها

به اطلاع دانشجويان متقاضي میهمان و انتقال از دانشگاه فردوسي مشهد به ساير دانشگاه ها مي رساند سامانه درخواست میهمان و انتقال وزارت علوم تحقيقات و فناوري تا تاريخ 1395/2/31 به نشاني اينترنتي http://mad.saorg.ir/EDUS/Default.Aspx فعال مي باشد. دانشجويان مقطع كارشناسي و دكتري حرفه اي دامپزشكي متقاضي بايد درخواست خود را تا تاريخ مذكور در سامانه مربوط ثبت نموده و از طريق همان سامانه پيگيري نمايند.

دانشجويان میهمان در دانشگاه فردوسي نيز جهت ثبت درخواست تمديد میهمان يا انتقال خود بايد به سامانه مذكور تا تاريخ مشخص شده مراجعه نمايند. بديهي است موافقت با تقاضاي ارسالي در صورت داشتن شرايط مطلوب دانشگاه فردوسي امكان پذير است.

درخصوص متقاضيان ميهمان و انتقال به دانشگاه فردوسي

1-اين دانشگاه صرفا تقاضاهاي دريافتي از طريق سامانه نقل و انتقالات وزارت متبوع را مورد بررسي قرار مي‎دهد و به درخواست‌هاي حضوري ترتيب اثر نخواهد داد. ضمنا نتايج درخواست‌ها در زمان تعيين شده در سامانه اعلام خواهد شد و اين دانشگاه از پاسخگويي حضوري و يا ارسال نتايج به صورت فيزيكي معذور مي‌‎باشد.

2-با عنايت به كثرت متقاضيان ميهمان و انتقال در رشته هاي فني و مهندسي و معماري و شهرسازي، دانشگاه فردوسي از پذيرش تقاضا در رشته‎هاي مذكور معذور است.

3-تقاضاي تمديد ميهماني دانشجويان نيزفقط در صورت كسب معدل مطلوب و موافقت دانشگاه مبدا قابل بررسي خواهد بود و ريزنمرات اين دانشجويان پس از تسويه حساب كامل دانشجو با دانشگاه فردوسي به دانشگاه مبدا ارسال خواهد شد.

4- دانشجوياني كه مشكلات و موارد خاصي دارند كه بعد از قبولي در دانشگاه براي آنان ايجاد شده است، مي‎توانند تا تاريخ 94/03/31 مدارك خود را به اين دانشگاه ارسال نمايند. متذكر مي‎گردد كه ارسال تقاضاي دانشجو هيچ گونه حقي را براي وي ايجاد نمي‌نمايد.

اخبار نقل و انتقال دیگر دانشگاه ها

عدم پذيرش دانشجوي مهمان و انتقال براي نيمسال دوم 95-94 در دانشگاه بوعلی سینا