اطلاعیه جدول میزان شهریه نیمسال دوم 96-95

اطلاعيه شهريه نيمسال اول 96-95

icon-9دریافت فایل

اطلاعیه استرداد چک(حسابداری نوبت دوم)

بدین وسیله به اطلاع کلیه افراد(فارغ التحصیلان، دانشجویان اخراجی، منصرف از تحصیل و جاری) که در دوران تحصیل بابت انجام انتخاب واحد، چک امانت به حسابداری دوره های نوبت دوم تحویل   داده اند می رساند حداکثر تا تاریخ 1395/03/19 به مدیریت آموزشی دانشگاه (حسابداری دوره های نوبت دوم) مراجعه و چک خود را دریافت نمایند. لازم به ذکر است زمان اعلام شده آخرین مهلت برای مراجعه بوده و پس از آن تمامی چک های باقیمانده امحاء خواهد گردید و هیچ گونه اعتراضی در این رابطه پذیرفته نخواهد شد.

اطلاعیه نحوه پرداخت شهریه دانشجويان محترم دوره هاي نوبت دوم (شبانه)

به آگاهی دانشجویان گرامی می رساند پیرو اطلاعیه انتخاب واحد در ابتدای نیمسال تحصیلی جاری در خصوص نحوه پرداخت شهریه دانشجویان، مجدداً یادآوری می گردد که تاریخ پرداخت باقیمانده شهریه این عزیزان در تاریخ های 10/2/95 و 20/3/95 می باشد؛ لذا تبعات عدم پرداخت در تاریخ های مذکور به عهده دانشجویان خواهد بود.لازم به ذکر است به دلیل مشکلات سیستم امکان تقسیط در کارنامه مالی دانشجویان برای نیمسال جاری وجود ندارد و آنان با مراجعه به کارنامه مالی، مبلغ بدهی خود را در دو قسط مساوی پرداخت نمایند.

قابل توجه دانشجویان دکتری عمومی دامپزشکی ورودی 94، کارشناسی ارشد و دکتری (Ph.D) ورودی 93 انتقالی از پردیس بین الملل و کارشناسی ارشد و دکتری (Ph.D) ورودی 94 یورو پرداز

قابل توجه دانشجویان دوره های نویت دوم

به اطلاع دانشجویان دوره های نوبت دوم می رساند، براساس قوانین مالی دانشگاه، دانشجویان متقاضی انصراف از تحصیل می بایست درخواست انصراف از تحصیل خود را حداکثر تا قبل از شروع نیمسال تحصیلی ارائه نمایند، درغیر این صورت پس از شروع نیمسال، مشمول پرداخت شهریه ثابت خواهند بود. همچنین در صورتی که این دانشجویان انتخاب واحد داشته باشند و تا پایان زمان حذف و اضافه اقدام به انصراف ننمایند، پس از اتمام زمان حذف و اضافه مشمول پرداخت شهریه ثابت و متغییر به صورت کامل خواهند بود.

نحوه درخواست و بررسی تقسیط شهریه

اطلاعیه زمان بندی پاسخگویی به مراجعین حسابداری دوره نوبت دوم

icon-9دریافت فایل

اطلاعیه نحوه پرداخت شهریه دانشجويان محترم دوره هاي نوبت دوم (شبانه) جهت نیمسال دوم سال تحصیلی 95-94